De kwaliteit van onze ingrediënten staat aan de basis van de smaak van onze gerechten. Onze Burrata wordt in Nederland gemaakt door Italiaanse vakmensen met Nederlandse melk, hetzelfde geldt voor onze Mozzarella. De extra vierge olijfolie die we in onze pizzeria gebruiken, is afkomstig van een kleine boerderij op de heuvels van Sorrento. Alle groenten en alle vleeswaren zijn afkomstig van kleine Italiaanse biologische boerderijen.
Knapperige pizzabodem met oregano.
Vleeswaren, kaas en biologische olijven
Tomaat, mozzarella en verse basilicum.
Tomaat, mozzarella, ansjovis van "presidio slow food" en verse oregano.
Tomaat, buffelmozzarella, cherrytomaat, rucola en olijven.
Tomaat, mozzarella, champignons en ham.
Mozzarella, tonijn, gegrilde witte ui en geroosterde paprika.
Tomaat, mozzarella, pikante salamiroom, salami en gele cherrytomaat.
Tomaat, mozzarella, gegrilde aubergine, courgette en paprika.
Gerookte mozzarella, Italiaanse worst, champignons, ham en witte roomsaus.
Mozzarella, rauwe ham, presidio slow food, rucola en parmezaanvlokken.
Gevuld met mozzarella en tomaat bovenop.
Gevuld met mozzarella en tomaat bovenop.
Mozzarella, tomaat, Italiaans vlees van een kleine boerderij.
Mozzarella, gorgonzola, provola en buffelmozzarella.
Courgette, mozzarella en Italiaans spek.
Mozzarella, worst, aubergine en parmezaanse kaas
Mozzarella, uien, oregano en gorgonzola
Vers uit de oven met tomatensaus, rundvlees en mozzarella
Ovenschotel van gebakken aubergine, mozzarella en tomaat.